Demi Lovato Fan : Demi Lovato.PROGOO.US
∂ємι ℓσναтσ ѕιтємιzє нσѕgєℓ∂ιηιz
нємєη gιяιş уαρıηız νєуα üує ∂єğιℓѕєηιz üує σℓυηυz
ιуι єğℓєη¢єℓєя


Demi Lovato Fan Sitesi.Demi Lovato ile ilgili hersey
 
AnasayfaKapıTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Selena Gomez Fan

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
piKoLata ~
Serbest Üye
Serbest Üye
avatar

Üyelik tarihi : 12/06/09
Bulunduğu Yer : SéLéna'mın KaLbi.....x)
Mesaj Sayısı : 95
Karma Puan : 215
Teşekür Sayısı : 0

MesajKonu: Selena Gomez Fan   Paz Haz. 14, 2009 9:56 am


Kod:
[b][color=red]~ S[/color][color=red]e[/color][color=orange]Le[/color][color=green]na [/color][color=blue]Go[/color][color=indigo]mez [color=olive]Fa[/color][color=darkred]n[/color] [color=darkred]Cl[/color][color=cyan]ub[/color] [/color][color=red]~[/color][/b]




Gerçek ismi: Selena Kayleigh Gomez
Doğum tarihi: 22.07.1992
Doğum yeri: New York
Filmografy
2002– 2005 Barney & Friends
2003 Spy Kids 3-D: Game Over Waterpark Girl appearances
2006 The Suite Life of Zack and Cody
2007 What's Stevie Thinking?
2007 Hannah Montana
2007– Wizards of Waverly Place
2008 Another Cinderella Story
2008 Horton Hears a Who!
2008 Princess Protection
Selena Gomez
Date of Birth
22 July 1992, USA
Mini Biography
Selena Gomez was born on July 22, 1992. For her passions, she enjoys cheer-leading, singing and acting. She's been acting since 2002 in her first TV debut on Barney and Friends as Gianna. Selena is very good friends with her old co-star Demi Lovato (who played Angela). Selena will pursue her acting career and will be in more movies and television shows to come. IMDb Mini Biography By: Nicki Wilson
Trivia
Best known for playing ""Gianna"" in Barney.
Türkçe
Selena GOMEZ
Doğum tarihi
22 Temmuz 1992, USA
Biyografi
Selena GOMEZ 22 Temmuz 1992 De doğmuştur. Onun sevdiği şeyler, cheer-leading'dan zevk alır , şarkı söylemeyi çok sever. İlk 2002 De Televizyona çıkmıştır ve O zamandan beri Televizyonda bir gözdedir. Selena co-star Demi Lovato İle çok iyi arkadaş...












Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
Selena Gomez Fan
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Demi Lovato Fan : Demi Lovato.PROGOO.US :: Diğer :: Fan KlüpLer-
Buraya geçin: